• I did it again?!

    I did it again?!

    Bebis 2 är på G och massor av tankar florerar, skillnader på hur man blir behandlad nu mot då. Nu är jag 10 år äldre och ställs inför andra frågor... Jag har andra funderingar nu & kommer att beta av en hel del olika saker som hänger ihop med graviditet, barn och sådana saker...en mammablogg helt enkelt!

    Monday, July 09, 2007

    Jag läser en hel del...och så läste jag en kul grej om barn och naturens eget DNA-test typ... kunde ju inte låta bli att garva lite lätt & spinna vidare i tankarna så klart...

    Det handlade om en uråldrig form av faderskaps-koll...(på mamutåldern antas)... det sägs att barn iaf ska likna sin far mycket just som nyfödda & en kortare tid därefter...tror det var någon månad eller så. Det är naturens sätt för att fadern inte ska skjuta ifrån sig sin avkomma typ...att herrarna ska känna igen sina ungar?! Nu undrar man ju vart karln var vid tillverkningen i sådana fall, om han behöver ha en xerox-kopia som kvitto på sitt nattluffande eller morgonpökande?!

    Visserligen såg jag på den där mammashow på tv4+ att när man tilltalar män så bör man sänka sig till deras nivå...titta dem i ögonen & tala långsamt för de ska förstå och minnas saker *asg*...så jahapps, det kanske är vetenskap på riktigt?!

    Fast...vad händer sedan då...om kidsen som nyfödda ser ut som pappsen så han ska veta vems teling de har i famnen....vad händer när dessa månader passerat??? Börjar ungen likna mamsen då, eller?
    Kan det vara så att amningströgheten gått över & man inte ska glömma bebisen på ett fik...eller är det för att mamman inte ska råka "glömma" en obstinat två-åring på...låt oss fundera...hmm affären (troligen för hon fått nog att illtjut & godiskrav)?! Liksom...man kommer inte undan, man kan inte förneka släktskapet med illbattingen???

    Mycket ska man läsa innan ögonen trilla ur skallen hehehe...och mina tankebanor är berömda *s*

    Labels: , ,

    0 Comments:

    Post a Comment

    << Home

  • Adriart´s