• I did it again?!: Stirra en gång till & jag klipper hälsenan av dig!

    I did it again?!

    Bebis 2 är på G och massor av tankar florerar, skillnader på hur man blir behandlad nu mot då. Nu är jag 10 år äldre och ställs inför andra frågor... Jag har andra funderingar nu & kommer att beta av en hel del olika saker som hänger ihop med graviditet, barn och sådana saker...en mammablogg helt enkelt!

    Friday, May 11, 2007

    Stirra en gång till & jag klipper hälsenan av dig!



    Läste hos miss bling, om hennes äventyr med nya babyn...*S* och jaaa...man fick ju flaschback direkt från de svunna tiderna med liten!

    Varför suckar & stirrar folk mordiskt när en mamma med protesterande illtjutande bebis passerar? Står i en kö? Är på tunnelbanan?

    Ska det verkligen vara så svårt att förstå att ibland vaknar de små till och vill ha mat pronto, men man inte bara kan slänga allt man har för händerna och dyka ner i någon yogapose på betongen börja amma på backen?

    De sköna blickarna river i ryggen, ibland kan man riktigt höra tankar om att det är en mor som icke är kapabel till att ta hand om sin unge, tysta den! Vet inte hur många gånger man sett morsor på t-banan eller i affärer som med axlarna nedsjunkna i backen, flackande blick, illröda med svettpärlor hängandes försöker göra sig osynliga i takt med att skriet ökar från vagnen! Och de möts av förakt, de blir nerblängda...folk stönar...precis som om det skulle hjälpa?!

    Istället klipps nästan hälsenor av i den vilda flykten med barnvagnen...man vill bara bort, man ber små böner om att liten ska komma av sig, pausa skriet från vildmarken tills man åtminstånde är på något ställe där man kan åtgärda hunger eller blöjbyten UTAN blickarna!

    Förresten är klippta hälsenor en grymt bra hämd åt alla blängare...där fick du, limp away evil eye, nästa gång kör jag över dig på riktigt! Så egentligen bör alla flåsande blängare passa sig jävligt noga...för en vacker dag kommer de bli påkörda med avsikt...de kan ju inbilla sig att den som rattar vagnen verkligen ber om ursäkt OCH menar det.

    Håll koll på hornen eller den lilla svansen och sluta frusta, för det blir inte bättre, det får mamsen bli mer stressad och garanterat blir bebisen ännu skrikgladare...så den spinnoff effekten kan man vara utan! Finns nog ingen mor i världen som njuter av att ens barn illtjuter & näe...man gör inte det på ren djävulskap, inte ens de små gör det....även om man ibland undrar om de inte är lite smartare än vad de vill påvisa när de ligger & ammar med en lätt överlägsen blick...men det tillhör twilight storysarna mohaha!

    Ursh...ja, snart är jag där...med lätt paniksvett, parerar hälsenor i vild framfart...mmm... ain´t that a bitch?!

    Labels: , , ,

    2 Comments:

    Blogger Fru Choklad said...

    Ja du minns känslan mycket väl ser jag!!
    Ja snart är det dax för dig! Kan inte vara många veckor kvar nu! Jag ska hålla tummarna!

    12:59 AM  
    Blogger RedAngel said...

    Man glömmer inte i första taget, men när jag läste hos dig mohaha & gameltanternas utbredda parad...goddamn!

    Nä, nu är det dagar kvar OM liten inte bestämmer sig för att stanna lite till *hoppas inte* för nu har jag snart bränt upp hela strupen & får kroniska men av det känns det som!

    3:33 AM  

    Post a Comment

    << Home

  • Adriart´s