• I did it again?!: Spionprylar e bra att ha till mycket...

    I did it again?!

    Bebis 2 är på G och massor av tankar florerar, skillnader på hur man blir behandlad nu mot då. Nu är jag 10 år äldre och ställs inför andra frågor... Jag har andra funderingar nu & kommer att beta av en hel del olika saker som hänger ihop med graviditet, barn och sådana saker...en mammablogg helt enkelt!

    Wednesday, November 29, 2006

    Spionprylar e bra att ha till mycket...

    Sonen är ju så gullig, så nyfiken på sitt nya syskon att det en kväll slog han att han har sin spion utrustning & han skulle testa om han kunde höra något där inne i magen...

    Sagt och gjort...han sprang till sitt rum och letade tills han hittade den, kom tillbaka och placera den på magen. Han lyssnade faschinerat till alla ljuden...skruvade ned Tv´n så han skulle höra ordentligt. Sen fick jag lyssna oxå...damn, man hör ju hur det kluckar...och det där hundliknande flåset som man nu mer vet att bebishjärtan låter som...eller ja, det påminner faktiskt om det och man hör en hel del, rätt coolt faktiskt...och sen om det är tarmar eller bebis...mnja jag är inte forskare, men har man fått höra hjärtljud förut så känner man igen dom!

    Ikväll släpade han fram apparaten igen, eftersom nu är bebben lite större och man har börjat se rörelser på magen, jag känner precis vart den sitter och sprattlar, sen brukar man plötsligt se en utbuktning..liten är den, inte som när de blir större och om man har tur kan få se en fot avteckna sig mot magen...men dock, liten trycker allt upp sig så man ser en liten knöl eller hur man bäst ska beskriva det.

    Och så började han skratta...det lät som den fes i magen sa han...det där bubblande ljudet i vatten *S*...tänkte eeeh...kanske är tarmar som låter, men okej...skit samma han får tro vad han vill. Min lilla doktor hängde vid sidan av mig i soffan och lyssnade, när jag kände att den sprattla så sa han att han hörde hur det plötsligt lät en massa...bombom och bubbel.

    Sen blev han tårögd, min lilla sötis...han blev så rörd av att få höra sitt nya syskon sprattla och leva rövare där inne, han är så grymt gullig att det finns inte *S* (kommer aldrig glömma när han såg Rocky för första gången & de boxade sönder han...han skrek och grät...så där får man inte göra, det är elakt. Ja, han boxas själv i klubb sen han va pyre...så han vet reglerna...)

    Han tyckte plötsligt att det lät som den sa något...då skratta jag och sa att det där får du allt vänta på, det kan du garanterat inte hört utan det måste vara ljud från tarmarna som påminner om något kanske, för annars väntar vi en mirakelbebis och vi skrattade bägge, han började diskutera vad han ska lära sitt syskon och hoppades på att det inte skulle vara en jobbig sak, för han har syskon hos papsen...och de har vart väldigt klängiga.

    Frågade om han skulle köra vagn sen då, och jodå minsan...det har han gjort med sina andra syskon så det kan han.

    Så japps...kan varmt rekomendera denna leksak till alla blivande föräldrar som har barn sedan innan...ett perfa sätt att få dem delaktiga och få sin nyfikenhet på magen bekräftad och avlyssnad ;) eller vaddå...kul även för vuxna, man satt ju själv som en fjant sen och "avlyssnade" naveltrakterna hahaha...ska inte ljuga *S*. Kanske ett bra sätt så man minimerar avundsjukan till det nya syskonet, de får bounda på speciellt sätt redan innan leveransen!



    Kanske en julklapp för storebror/syster eller papsen för lite nyfikna avlyssningar i magen.

    Vill minnas att jag betalt runt 80 kr för den för något år sen på någon leksaksaffär.... så det kan vara en kul grej för andra med

    0 Comments:

    Post a Comment

    << Home

  • Adriart´s