• I did it again?!: Nä, om man kanske skulle sluta amma eller så?!

    I did it again?!

    Bebis 2 är på G och massor av tankar florerar, skillnader på hur man blir behandlad nu mot då. Nu är jag 10 år äldre och ställs inför andra frågor... Jag har andra funderingar nu & kommer att beta av en hel del olika saker som hänger ihop med graviditet, barn och sådana saker...en mammablogg helt enkelt!

    Tuesday, September 04, 2007

    Nä, om man kanske skulle sluta amma eller så?!

    Min lilla pärla...har förvandlats till en tvättäkta sharky...inte nog med att han vägrade komma ut i tid, de fick jaga ut han med ballonger & tjaffs, nu när han väl är ute så ska han ha så enorm fart på sig...han verkar tro han missat månader ute eller så!

    Vart ska vi börja...hmm...för cirkus 2-3 veckor sedan kom han på att magmuskler är ett eminent vapen för att skrämma livet ur mamsen! Jodå...då kom han på att om man tar i så kan man komma upp i sittande ställning, mycket roligare perspektiv på omvärlden än att deg hänga i mamsens famn! Så herrn roar sig fnittrande att kasta sig fram i hopp om att hamna i sittande ställning, när mamsen softar i soffan...ja ni vet, fötterna på bordet & bebis i famnen stilen!

    Det är ju bara det att om man inte är snabb nog & han inte kopplat att man ska sikta rakt fram så skulle han med lätthet kunna volta rätt ut på...golvet eller hamna på sniskan i soffan! Han dreglar å det grövsta...den berömda blöta fläcken på bröstkorgen är här...helst sliska vi loss några strängar på mamsens tröja...för det är så grymt snyggt med salivfläckar!

    Och...mammas tuttar är till för att misshandla! Ja, ligger han inte och nyper dom så borrar han ner klorna i sidan på en så man vet att man lever. Bästa är att hans tänder verkar ha växt upp en bit redan...man ser det där najsiga vita i underkäken och det känns...så enormt mysigt är det inte när herrn kommer på att man kan gnaga med dem! Sett ett par blålila bröstvårtor förr?! Inte det?! Och sett ett par blålila fingar förr eller?!

    Om det tog ett tag för mig att koppla eller?! Ja, jag hade verkligen INTE räknat med huggtänder redan...han var knappa 3 månader när folk börja snacka om att han kanske håller på få tänder, tänkte jo tjena era dårar...tills jag gapandes skådade hans nu mer vita tandkött?! Och johodå...blir det tänder & tuttmisshandel så kan herrn glömma amningen, tyvärr.

    Igår fick han syn på sina fötter hahaha...asså blicken hans var obetalbar...wooohoo stopp där, vad är detta för prylar?! Sen värsta flinet & skulle försöka fånga dom...det är ju så man skrattar när man ser hans villt viftande, när han sparka med fötterna så blidde han aningens förvånad...vart tog prylarna vägen?! Förvirring?! Morsan kanske snodde dem?!

    Vad mer har hänt?! Ja, kom ju på den eminenta idén att han kunde få sin första spruta innan 3månaders strecket när jag ändå var på BVC! Och herrn blev RASANDE...hade tänkt fixa mina egna blodprover...men det var bara att glömma, han skrek som en stucken gris hela vägen hem!!!
    Kanske inte var den briljantaste idé jag kläckt eftersom jag skulle ut på kvällen & hade fixat barnvakt! Smarta sköterskan berätta EFTER hon gett han sprutan om diverse bekymmer som kan uppstå?! Tjaa...extra kinkig...kanske lite feber & sånt va! Amen woonderbaaar!!! Nu ska mormor få jobba hehe! Jo...svängde förbi apoteket för att köpa en flarra alvedon ifall att & bara för det alltid är bra att ha hemma.

    Det var ingen smart karl de placerat i kassan på apoteket om vi säger så, inte snabb heller..han hasade fram i slowmotion:
    -Hej, jag vill ha en flaska alvedon...för barn!(kul att du hitta till kassan idag)
    -Öh, vad ska du ha för alvedon?
    -Till barn! I flaska!!! (är du helt retarded eller talade jag otydligt?!)
    -Hur mycket väger barnet?
    -Lite över 6 kilo??! Hurså?!(illvrålande beibis i vagn...börjar bli lätt irriterad)
    -Ja, men man måste veta vikten så det blir rätt! (smartarslad som få, han körde "I know & you don´t" blicken)
    -Jaha?! (finns det familjesize på alvedonflaskan så man ska beräkna en årsförbrukning eller?!)

    Så langar han fram ett PAKET alvedon??? Sånna som man petar upp i häcken??! (som jag för övrigt näst intill tycker är barnmisshandel...peta upp piller i rumpan på barn?! har bättre saker för mig än att snuska runt & försöka pricka, sen ska man väl få höra om traumatiska barndomsminnen resten av ens liv oxå "inte nog med att jag var sjuk, nära döden (har ju pojkar va*S*)...du peta piller i rumpan på mig, du usla moder" näheee tack!!)

    -Ursäkta, men jag sa FLYTANDE ALVEDON!!!(ska jag ta å peta upp de där i näsborren på dig & skalla dig i disken din förbannade trögboll HÖR du inte att ungen tjuter i facett?!)

    Jag trodde jag skulle explodera...ska det verkligen vara så jävla komplicerat att köpa alvedon?! Hade räknat med en blixtvisit på apoteket & rulla hem, var galet hungrig eftersom jag skulle ta fastaprover...så nada frukost & tjutande barn kan få en att flippa ut för mindre, självklart ska man få den trögaste & hörselskadade farmacepten som går att finna på denna jord!

    Bad till gud om styrka så jag inte skulle hoppa över disken & slita av den lilla toffs av hår som han spart så prydligt i den halvglänsande flinten, ta av mig skon och smacka han... strypa han raklång! Å han hasade tillbaka i slowmotion innan han nappa åt sig F L A S K A N! Jaha...när jag kommer hem så upptäcker jag att den där förbannade träskpaddan inte ens lagt ned en måttsked eller spruta, jodå...hade en snygg harrang om han åter igen...riktigt hyllade hans kompetens & sånt gulligt när blodsockret är i lilltån!
    Eftersom son nummer 1 är så stor så har jag inte sånna grejer kvar längre & självfallet fick liten feber & var otröstlig, så ner med han i vagnen & stövla över till syrran för att låna ett mått!

    Mnjaa...hehe...sånt är livet må jag då säga!

    Labels: , , ,

    4 Comments:

    Blogger Superquinnan said...

    inte inte inte bita mamma i brösten.. hua hua.. jag vill inte veta vad jag har att vänta ;-)ajajajaj....

    4:08 AM  
    Blogger RedAngel said...

    ja du...en sadist & en martyr... livet e på topp va *S*!!!

    kan berätta att älsta herrn limmade gossedjur på köksbordet runt 3-4 års åldern hahaha...bara vänta å se vad den här lille mannen ska hitta på för roligheter!

    4:56 PM  
    Blogger Unknown said...

    Om han redan hittat fötterna så finns det små strumpor med bjällror och mjukisdjur på ToysRus
    Kanske kan uppehålla lite iallafall?

    Köpte till Systers lilla ViraBira men jag vet inte om hon tycker de är kul direkt..Fanns för handleder oxå..

    Ja tänder..Vilding var oxå skit-tidig med tänder..Ajajajajaj..

    Jodå..Apoteket..där finns begåvnings-reserven...

    Vilding har precis upptäckt kombinationen skateboard/trappa...Plus att man kan klättra upp i en pergola utanför på gården..Men han kan inte komma ner..så han sitter där och ylar...Att han inte lär sej *suck*

    4:26 AM  
    Blogger RedAngel said...

    Jag vet Mary...mormor införskaffade ett par Alfons bjäller-strumpor *S*...problemet var att strumporna växte han ur innan han ens hittat fötterna (de skulle va för 3mån bebis *HOST* jag äger en elefant?!)

    Men...smarta jag sprätta loss skallrorna & sydde på dem på modell större strumpa, man e väl fyndig som få va hahaha!

    Tanterna på BVC bara nääääh asså tänder kommer vid 6 mån?! Are U sure?! Så kolla dom & hosta till...mnja IBLAND kan de puta upp tidigt ja!

    Såg bilden på vilding...fan va söt & man ser sprallet glittra hehe!!! Min stora va extrem...vid 2års ålder klättra han upp på värmerören i köket & hängde och fnittra som en apa, när han blev äldre fick man kolla han så han inte klättra å försvann, ner kom den lille fan...men man stod med hjärtat i halsgropen!

    Flexikoppel...elle?! hahaha...nästan så man vill ha det när de är klättriga av sig!

    6:27 AM  

    Post a Comment

    << Home

  • Adriart´s