• I did it again?!: Med en latte & lite sol...

    I did it again?!

    Bebis 2 är på G och massor av tankar florerar, skillnader på hur man blir behandlad nu mot då. Nu är jag 10 år äldre och ställs inför andra frågor... Jag har andra funderingar nu & kommer att beta av en hel del olika saker som hänger ihop med graviditet, barn och sådana saker...en mammablogg helt enkelt!

    Sunday, August 26, 2007

    Med en latte & lite sol...

    Stora grabben har stuckit med moster & kusinen för att plocka lite svamp & bär...lite hemskt att erkänna, men...såååå skönt! Nu är det bara jag & bebben hemma, han sover och jag får lite tid över att analysera lilltån typ och dricka kaffe i lugn och ro!
    Stora grabben har vart lite jobbig ett tag, en släng av avund antar jag...men det är lagom kul när liten grinar och stor härmar! Då är det så man skulle kunna fixa goldcard på apoteket...bli en alvedon-knarkare typ! Får se nu när skolan drar igång på allvar, hur hans schema ser ut och om det finns utrymme för lite SPORT!!!

    Han måste få utlopp för sin energi känns det som, annars kommer jag få anfall! Så fort bebis piper, så jagar stor rätt på mig för att meddela denna nyhet, precis som om man vore hörselskadad eller att liten skulle tvärdö av att pipa en sekund?! När man upplyser herrn om att bebis ska inte lära sig att man far fram bara han rör på sig, så puttrar storebrorsan ut sig om att han tycker synd om lillen?! SYND?! *S* Han är preciiiiis sin far upp i dagen...en bebis ska inte få pipa...man ska stå redo innan han slår upp ögonen...öööh stress anyone?!

    Har suttit & skissat lite på målningar som jag har äran att dekorera systersonens nya rum med, me löve! Syrran har köpt hus, så vi diskuterade lite inredning och hennes son var inte så pigg på att flytta...men så är det ju med barn. Så vi beslutade att jag ska fixa hans rum till ett litet paradis hehe...jag e ju duktig på sånt, massa kreativa idéer att genomföra och eftersom jag får fria händer så är det så roligt!!!
    Jag älskar när folk släpper mig fri att planera & göra som jag vill...egentligen kanske jag skulle fortsatt på den banan i mina yngre dar. Läste till inredningsarkitekt men la av (så dum man är...men men). Så fort huset är rest och jag börjar lalla loss med penslar och byggmaterial så ska ni få ta del av mina små dumheter, ska komma ihåg att plåta och smacka upp här!

    Egentligen är jag en jävla nöt...jag har fixat åt andra människor...men tro inte att jag ordnat så pass najs hos mig själv?! Varför är det så??? Jag och mina miljoner idéer...det börjar bli dax nu att se till att möblera om här hemma, rensa ut möbler och fixa nytt...lite styling helt enkelt! Varför är det alltid roligare att dona hos någon annan?! Verry strange *S*...men det e ju bra att man kan analysera lilltån ibland och förhoppningsvis så blidde man klok på köpet!

    Vad har jag mer kommit fram till?! Jo, att jag är en envis dum ko mellan varven hahaha...ja, jag kan inte gå in på detaljer precis...men jag har skrattat åt mig själv!

    En sak till...HUR kan man älska ett par små fötter så mycket?! Bägge pojkarnas fötter är så söta...så knubi...jag tycker barnfötter är så gulliga hahaha (är jag lite koko elle?!) Fundera på ta en bild på grabbsens fossingar...mina & syrrans grabb, eftersom de är i olika storlekar...hmm... kan bli rätt cool bild faktiskt! Ska tvinga av dem strumporna en dag ;)

    Labels: , , ,

    0 Comments:

    Post a Comment

    << Home

  • Adriart´s