• I did it again?!: Pet i naveln & rulla med hipsen...

    I did it again?!

    Bebis 2 är på G och massor av tankar florerar, skillnader på hur man blir behandlad nu mot då. Nu är jag 10 år äldre och ställs inför andra frågor... Jag har andra funderingar nu & kommer att beta av en hel del olika saker som hänger ihop med graviditet, barn och sådana saker...en mammablogg helt enkelt!

    Thursday, May 24, 2007

    Pet i naveln & rulla med hipsen...

    Konstigt nog har man inte drabbats av uttröttning i väntan på bebben ska kliva ut, sista månaden med sonen så var man less på hela alltet & bara ville klämma ut melonen. Nu...ja, nu är det bara soft fast man börjar fundera om den tänkt vänta länge till.

    Så vad har jag roat mig med? Hehehe...laddat ner en massa musik så man kan vicka på höften i hopp om att det ska ske något dramatiskt, fick ryck & släpa ut både kyl & frys för att skrubba bakom...oxå en naiv tanke att då kommer den trilla ut. Jag har legat på alla fyra och skrubbat huset, jag har röjt i förrådet...hjälper det eller?! Hmm...syrran ringde & hennes arbetskollegor tyckte jag skulle roa mig med gång i trappor?! Ehum...om 2 timmar i skogen över stock & sten inte gett resultat så tvivlar jag på trappornas magiska effekt. Brukar försöka rulla häcken upp & ned där istället för ta hissen!

    Syrrans chef e så gullig, hon får hjärtattacker så fort det ringer hemma hos henne sent på natten...då e hon övertygad om att det är syrran som ska med, så ingen av dem har sovit ordentligt på en vecka nu hahaha...stackarna, de är värre uppjagade än en själv!

    Idag lånade jag systersonen & tog med han med sonen på en 2 timmars tur i skog & mark självfallet med det illa dålda motivet att NU KOMMER DEN SLÄPPA NAVELN SA JAG...det enda det resulterade i var svullna fötter och en svalkande glass...eller fy jag köpte en till hahaha men jag är ju två va...& dela går icke för sig!

    Och idag bemästrade jag konststycket att knäböja vid badkaret för en hårfärgning...så nu kommer man se het ut på BB eftersom jag har en galen fotograf som inbillar sig ska hinna komma dit & plåta mig innan jag sticker hem! Har ju sagt att jag packar & drar så fort det bara går *fliiin*!

    Mnjaa...har tömt kameran & brännt cd, så nu har man plats att plåta sig själv som valrossen & ska väl köra upp några bilder på det samt den väntande sängen...the black one samt navelkaparen om den tänkt visa upp sig det här året!

    Hoppas bara inte mina grannar har sett mig när jag rulla runt med höften & försöker magdansa ut liten...gud man borde nog ha en kamera & filma det hela, kan knappast vara en vacker syn hahaha. Och det rings....folk är helt deprimerade...amen...amen...har den inte kommit än? Amen amen...amen vad? Jag avnjuter solen & tystheten, hickar eld & skrattar åt mina feta fötter... än så länge inga stinky blöjor att deala med, så...vad...ska man sucka nu eller? Får väl se om den kommer inatt eller imorgon...eller år 2008 kanske passar bönan bättre?!

    Kanske ska möblera om ikväll? DET om något borde väl vara...utdrivande så man slipper 148 samtal om dagen & mail?! Men jag mår ruggit illa, det brukar väl vara ett tecken kanske...hungrig som en häst...vet inte vad jag är sugen på riktigt men stort ska det vara & massor, helst en jordgubbsshake på det!

    *suckar*...ska nog gå & handla lite mer kakor till imorgon så man kan knapra lite i solen... kanske en stor jävla biff med bearnaisesås...lite blomkål att dippa...och...de där läskiga grönsakerna? Hmm...ååååh jag vill inte vara allergisk, jag vill ha en stor illgrön sur granysmith äpple mellan mina tänder...GAH...detta öde why oh whyyyyy?!

    Labels: ,

    4 Comments:

    Blogger Superquinnan said...

    när, när, NÄR ska jag få de där städnojorna som gravida kan få?? Jag vill också orka städa hysteriskt och boa.. Eller??? Jag har länkat till dig i hopp om att få läsa att bäsen kommit ut snart! Chysst att du kollade in hos mig.

    11:45 AM  
    Blogger RedAngel said...

    Kan säga dig att jag har legat däckad nästan hela graviditeten den här gången, har inte ens kunnat gå nästan pga bäckenuppluckringen (som kom i 4:e mån)så...jag är chockad av min egen kapacitet
    :)men med lite akupunktur & uppsving i blodtrycket och envishet...så japp nu i vecka 40+ så kan jag röja en herrgård nästan *S* IM BACK...IM A SUPERWOMAN!!!

    Det kommer...när tiden är inne, just i slutet så verkar det som allt faller tillbaka på plats igen & man får tillbaka styrkan ;) just wait and skåda!

    12:58 PM  
    Blogger Superquinnan said...

    Grrrrr den där uppluckringen infann sig här i vecka 17.. just nhu går jag på kryckor och bara hatar hela alltet.. Ja man får säga så.. Men klart jag gillar att vara gravid men man blir grymt splittrad!

    12:59 AM  
    Blogger RedAngel said...

    Ursh din stackare, ja det är ju sånt som får humöret ner i tårna när man knappt kan gå!
    Syrran fick sitta i rullstol & glo på arslen, fick fina blickar om att jaha titta på handikappen som till råga på allt gjort sig på smällen, fast det va bara bebis som låg på en nerv+uppluckringen!

    Kände mig handikappad när det var som värst & lagom grinig! Så jag hoppas att det blir bättre för dig med om inte...njut ändå skit i det, skaffa "hemhjälp" från komunen & lev lyx ;) man har rätt till städhjälp ska du veta hehe, det kostar väl runt 600kr/mån om du tjänar runt 17 & det är det värt...så kan man tänka på annat & glädja sig åt magen!

    6:01 AM  

    Post a Comment

    << Home

  • Adriart´s