• I did it again?!: En titt i naveln...again...

    I did it again?!

    Bebis 2 är på G och massor av tankar florerar, skillnader på hur man blir behandlad nu mot då. Nu är jag 10 år äldre och ställs inför andra frågor... Jag har andra funderingar nu & kommer att beta av en hel del olika saker som hänger ihop med graviditet, barn och sådana saker...en mammablogg helt enkelt!

    Saturday, December 30, 2006

    En titt i naveln...again...


    Jupps...så hade man en bild till, fast denna gång så ser man ju tydligare bebben än på de andra. En sak som förvånar mig lite är...jag fick bilder från huddinge utan att langa upp en spänn men när jag fick bilderna hos mvc så fick jag allt hosta upp 50 spänn?!

    Och det e ju inte så de säger till innan, my god det var ju tur man hade cash på fickan, eller tar ultraljudsapparaten kort månne?!

    Har ju två till pics från mvc, men vette fan vart jag lagt dem...senilsnöret ryckte till och vips så minns jag inget?! Och...på tal om det, dom bilder jag fick pröjsa för var värsta SKITEN...ena ser ut som jävla gröt & det tog mig flera minuter att ens själv lista ut vad fan hon plåtat, var det rent av mina tarmar eller vad?!

    Helt sjukt egentligen, jag blev fan irriterad där...tänkte åtminstånde ska man väl få en bra bild om de ändå vill ha pröjs för det?! Denna är från huddinge...min söta kines specialist tyckte den här var dåligt tagen??? Man bara eeeh...ja åtminstånde är det klockrent motiv, man behöver ju inte gnugga sig i skallen & undra...man ser ju en profil & lite sexy ben...

    Sen hittade jag journalerna från sonen...hmm...coolish, i 7:e månaden hade jag mina ben probs (inte som nu i 4:e) & jag hade besök typ 2 ggr i månaden, villket jag inte ens haft nu...ja inte hos mvc iaf, dock hos huddinge har man fått dundra fram & tillbaka på en massa ultraljud. Och sen kolla jag...asså aha...fick höra hjärtljuden men nu....pfft...det fick jag på hos den lilla kinesgubben som jag var hos straxt innan jul?! Lite kul att man spart det där & kan jämföra lite.

    Och mina notiser om FUB (föräldrautbildning) hahaha... klottrat att de va värdelösa & ett gäng neurotiska gamlingar som va där. Drar mig till minnes att jupps, jag hamna i gruppen 45+ och jag var typ 23 och de var så jävla löjliga...rädda för allt, visste inte ens hur man bytte bjölor eller ens höll i en bebis, jag höll på pissa ner mig av garv och de gav mig alltid onda ögat. Kommer ihåg att det var så självklara grejer de tog upp att jag förvånades över deras dumhet...jag kom ju från en stor familj & vafan...hade jobbat med barn innan så för min del fanns det inget av värde att ta del av. Det jag hellre hade sett som intressant var tex bebin får kolik....olika massage alternativ & annat som kan hjälpa, kanske första hjälpen på spädbarn?! Men som tur var fanns ju tidningen vi föräldrar & barn som jag läste, där fick man se den där hemlish hamlish...vad den nu heter-manövern på bebisar, en karta över olika giftiga ämnen & vad man ska göra om olyckan va framme...DET my friends va vettiga grejer!

    Okej, jag kanske hade värsta turen...jag la bebben mot tittsen den dag han föddes & han greppa som han skulle, det tjattra de om på FUB...man bara eeh...det är väl naturens gång...det är väl oftare att en bebis tar rätt än fel?! Barnmorskorna på BB försökte hålla mig ett dygn till för jag va förstföderska...MOHAHAHA my ass...jag stack så fort alla prover var tagna & de skådat att han hitta tutten på "rätt sätt"...helvete vad jobbiga de var! Jag hoppas det går lika smidigt denna gång, mina planer är att åka in & föda, ta en taxi hem så fort allt e klart...jag tänker inte stanna en sekund i onödan & svältas ut för dom ska ha något att kvacka om. Så länge vi mår bra...hasta la vista biyaaach and home to the hoods!

    Två av mina vänner har just fått barn, den ena fick typ en psykos av förlossningen...för hon inte var förberedd, trots att jag sa åt henne att softa & läsa så hon blev lugn...men näe & nu har hon panik för framtida barn! Syrran hennes fick snittas för bebben inte vänt sig...hm...hon hade ändå några veckor till innan hon skulle föda, så jag fattar inte paniken. I vecka 38 först vände sig min...men låg typ "rörlig" som de kallar det & när det väl va dax så satt han i skruvstädet. Tänkte...eeeh hoppas de fan inte stressar en till snitt den här gången om den här lilla herrn inte vänt sig på plats någon vecka innan förlossningen?! Hell no, jag vill inte bli cuttad i magen...för då MÅSTE jag stanna på sjukan till råga på allt & det VILL JAG INTE!!! Tiderna förändras vad det verkar & jag är måttligt road av det hela!

    0 Comments:

    Post a Comment

    << Home

  • Adriart´s