• I did it again?!: Back...

    I did it again?!

    Bebis 2 är på G och massor av tankar florerar, skillnader på hur man blir behandlad nu mot då. Nu är jag 10 år äldre och ställs inför andra frågor... Jag har andra funderingar nu & kommer att beta av en hel del olika saker som hänger ihop med graviditet, barn och sådana saker...en mammablogg helt enkelt!

    Friday, December 29, 2006

    Back...

    Happs, nu har man legat & yrat i cirkus en vecka...riktigt död. Har man inte snorat så har man hostat, klätt av sig & klätt på sig. Julen kom & julen gick...och den envisa förkylningen satt kvar URSH vad jag hatar att se ut som en clown med håret klistrat vid skalleponken :S

    Har iaf hunnit köra ett varv till hos ultraljudet med den lilla specialisten innan förkylningen slog ut mig, en HEL timme så pillrade han runt & mätte och tittade. Den här gången kollade han plötsligt alla möjliga & omöjliga saker...ingen klumpfot, inget rygmärgsbråck, inget gomspalt och bla bla...jag nästan somnade där i mörkret *S*.

    Och the little one...verkar växa finfint trots glutenintolleransen, det var ingen fara på taket enligt läkaren & tjock träskalle har ungen med...så benskörheten är inte med denna gång heller. Frågade om det här med förtida förlossningar ang intolleransen och den risken var nog inte så stor så vida jag inte hade den mer agressiva formen & att min tarm inte var inflamerad konstant. Det tror jag icke att den är, för jag har inte så mkt problem av det hela & tänker tyvärr inte låta de köra ner skit i halsen på en för att klippa en bit & analysera tarmludd...pffft som om jag är GALEN eller?! Hell no, så länge jag inte är medvetslös eller nära döden så klipps inget i min kropp, inte ens när jag spräckte skallen i en bilolycka fick de sy mig *S*....nänä no shit med mig & se där jag har överlevt trots allt utan diverse ingrep som de inbillar sig att man måste genomföra?!

    Och vad mer...ja just det, nu kollade vi innehållet oxå & nu är det en till grabb på G...perkele... nu får jag slå mig själv i skallen med stekpannan hahaha...jag som va säker på att nu jävlars var det en liten tjej på G. Min smarta mor bra jaaa...du kan ju skaffa en till sen & då kan det bli en tjej! Tittade på henne som hon var galen & upplyste henne att här föds inga fler barn och NEJ jag tänker inte bli en utav de där sjuka människorna som ynglar av sig cirkus 12 barn innan det droppar en flicka eller pojke. Jag är nöjd tack, så länge det är friskt & allt går bra så är jag happy...även om jag nu verkligen VILLE ha en tjej *S* och var tvärsäker på att aaah nu e det så. Snacka om skillnader i graviditeter, det finns ju inte en chans i helvete att man EVER kommer kunna avgöra någonting innan man tjuvkikar med ultraljud.

    Men det e det jag alltid misstänkt, jag kommer aldrig få en tjej för jag är så dominant & tekniskt lagd själv hahaha. Papsen fnissade förnöjt, han sa från början en son...jag sa nehe en girl så klart, vem sak ta över mitt imperium annars?! Och...nu hittade jag min kära de lux babysitter på mellandagsrean, så jahapps givetvis släpade jag hem den illa kvickt. Nu kostade den ju lika mycket som de begagnade gör på blocket, så då kan man likaväl köpa en ny OCH jag slipper få en av mamma med HYSTERISKA små nallar & skit på...herre gud hon kan konsten att hitta det mest galna mönster som går OCH hon tycker till råga på allt elände att det verkligen är snyggt?! Så bara det gör mig happy, nu har jag en stilren, ej hysterisk liten pjäs hemma som JAG vill ha! När jag fick första så överöstes jag av saker jag ej ville ha...eller okej prylarna i sig var det jag ville ha, men sen var det mönstren som gud glömde eller som gamla kärringar bara kan uppskatta hahaha...nä men seriöst, vissa saker är så jävla fula att jag inte vill ha dem i mitt hem & alltid så lyckas mamma hitta dem & ge mig...hon tolkar nog mina tårdrypta ögon som saliga av glädje, medans jag i själva verket funderar på hur fan man kan bli av med skiten! (Vill minnas en tekanna i cowboy stil?! Hatten va locket & det va jeanstyg?? Jag HATAR te, jag dricker KAFFE så VARFÖR fick jag en asful tekanna??? ANYBODY?!)

    I julklapp...ja vad fick man...lite babykläder?! Amen shit...min mor är crazy, samma sak då jag var typ 15 & hintat om att fly hemifrån till egen lya...då fick jag porslin direkt i julklapp hahaha hon ligger steget före den lilla damen.

    Japps...ska langa upp bilder senare, nu är det tvätten som hägrar... go jul på er alla btw & gott nytt år...haha ja man vet ju inte när jag klottrar igen mellan hostattackerna...har ju vart död sedan sista inlägget!

    0 Comments:

    Post a Comment

    << Home

  • Adriart´s