• I did it again?!: Tårögd mor...

    I did it again?!

    Bebis 2 är på G och massor av tankar florerar, skillnader på hur man blir behandlad nu mot då. Nu är jag 10 år äldre och ställs inför andra frågor... Jag har andra funderingar nu & kommer att beta av en hel del olika saker som hänger ihop med graviditet, barn och sådana saker...en mammablogg helt enkelt!

    Wednesday, November 07, 2007

    Tårögd mor...

    Jorå, det är man...men inte så där hormontrippad utan snarare för den lille herrn knocka en raklång! Och vad ska man göra? Man kan ju inte ens börja böla...för då sätter man igång lillen oxå (jodå, sympatigråta funkar efter man knockat mamsen...minsan minsan)

    Ja, ett kindben inslaget så snoken nästan trilla av...då satt man & flåsa som värsta förlossnings profylaxen...SAAAATAAAAAN I GAAAATAAAAN det gör ont.

    Och lillen stirra chockad på en och jo...apbrölade av ren skräck! Inte för han själv slagit sig, utan för man flåsa & bet sig i läppen för att inte vråla rätt ut! Och lömska barn...man åker på en nit varenda gång *S*


    När ögonen slutat flippra runt som pingpong bollar & stjärnorna försvann ut med dimman, så titta man ned på misshandlaren och ja...världens flin, så hade man NÄSTAN glömt hur ont det gjorde sekunden innan.

    Nyss...skoja man med den lille wresslaren och tjong i planeten sa det, han körde dansk skalle på läppen?! Amen är du söt eller är du? Nu sitter man med fläskläpp och blodigt tandavtryck i läppen....fräckt värre, ser ut som jag vart i fight med...ja en planka eller så!

    Okej om han förvarnade med ett illvrål...typ skrek HAIYAKAWIII och slängde sig fram, så kan man ju ducka eller något, icke då...lömska Hugo kör lovidovie...flinar & gurglar, kuttrar och blåser dregelbubblor och man bara åååh mammas lilla älskling...mamma ska pu...AJ DIN SKIT, SVINHUGO...aaaaaaj och ja sen har man tårar i ögonvrån och mummlar av smärta, försöker blänga sådär nanny-strängt på han...ni vet "nu får du ligga i skamvrån"-hotfull blick (ja, man kan väl få INBILLA sig att onda mamsen-blicken ska ha någon effekt vid det här laget).

    Det här med lägga på golvet...ja han rullar som en grillad kyckling på spett, försöker tydligen alltid hamna UNDER bordet och det går bara snabbare och snabbare. Man lägger ned han, blinkar & så ligger han på rygg och vevar som en sköldpadda?!

    Och den där upphetsade blicken när han ser en leksak/papperstuss/tidning?! Swooch säger det och han slänger sig frammåt med vevande armar?! ALLT från bordet åker i backen när han sitter i matstolen?! Och det "senaste" är att väga saker i handen...skaka om dem innan de hamnar i backen!

    Mammas hår är oxå en glädjekälla...hänga sig i hårtessarna tills man nästan blir flintig, vet inte vad han tror det är, han har nog missuppfattat det hela & tror det är lianer! Eller vem vet, han kanske tror sig vara reinkarnerad prins som ska klättra i hår?! (nä, det blir sagor om Totte hädan efter... totte hos DOKTORN...mmm)

    Och han är som en papegoja som upprepar allt, la märke till det härom dagen då jag hosta lite...någon sekund senare hör man host host från lille herrn?! Tänkte mnja...tillfällighet kanske, så jag hosta igen & jodå, liten härmapa gjorde det samma!

    Så...nu leker vi härmapa med ljud, jätteroligt & då kan man ligga med fånleende på läpparna på säkert avstånd från skallaren!

    Och nu är han 5 månader...damn kom på måste ju ringa BVC för lite väga-mäta skoj! Och han gillar klapprandet av tangenter så...nu ska han få skriva sin första lilla hälsning åt er alla:

    mnjnb9ok b .- o obi < vvres67 hj

    Ja, är det någon som kan koda loss det där och ser vad han menar...så får ni gärna upplysa mig & min kompis islåsan hahahaha...nu ska vi dreglas & kramas innan ninnananna mannen knocka han en sväng ;)

    Labels: , , ,

    2 Comments:

    Blogger Unknown said...

    Det står :
    ge mej tuttarna för fan jag är hungrig...



    :)

    11:16 PM  
    Blogger RedAngel said...

    *S*...men fan ta dig!!!

    Låt mina titts vara!!! Ta flaskan!

    5:14 AM  

    Post a Comment

    << Home

  • Adriart´s