• I did it again?!: Blängd & bespottad vardag...

    I did it again?!

    Bebis 2 är på G och massor av tankar florerar, skillnader på hur man blir behandlad nu mot då. Nu är jag 10 år äldre och ställs inför andra frågor... Jag har andra funderingar nu & kommer att beta av en hel del olika saker som hänger ihop med graviditet, barn och sådana saker...en mammablogg helt enkelt!

    Sunday, October 14, 2007

    Blängd & bespottad vardag...

    Lillen han växer som ogräs...och med det så utvecklar han sina förmågor...liksom slipar sina framtida planer.

    Han har ju som sagt inte alls gillat att ligga på magen...eller förlåt mig, han har lurat i mig att det skulle vara så! Såg han minsan idag...iaktog han ordentligt, han gruffade & grymta missnöjt men så fort man låssades göra något annat så körde han masken på filten..ja ni vet breakedance move...han kasta upp fötterna & likt en elektrifierad orm så följde resterande kropp med, vilket resulterade i att han kom en sisådär 1cm längre fram på filten *S*!
    Tittade på han & han körde "pick me up" soundet...men jag tänkte nähe du, lek ormen igen vettja!

    Undvek att titta på han...så i ögonvrån slår han runt & ligger i en najs liten pose likt en diva och är superlycklig...försöker köra masken sidleds men det funkade inte så då gömde han ansiktet under filten & fnittrade?! Hmm...?!

    Imorse vakna man av spott...ja, han försöker uttala bokstaven P...vilket då blir PUTWIII i ansiktet på en, efter ett tag kom han på att utveckla sin repetoar med F....och la till ett B oxå. Sen kom han på att man kan säga dom ihop.... BwwwoooFjjjjjPffft...och jo då, bespottad...duschad...det har man blivit!

    Resten av dagen körde han sina övningar...alla lika blöta & trevliga *S*. Divan försöker även peta tår i ögonen på en, eller vilka avancerade tortyrtrick han övar sig på...fjupp säger det så har man en fot på näsan akompanjerat med ett asflapp när man frågar VAD PYSSLAR DU MED DÅ!? Kanske ska använda andra språk...för den meningen hetsar upp han så man får tår i ögonen eller så greppar han peruken så sitter man som i en rävsax & bönar och ber om nåd!

    På tal om peruk *S*...älsta sonen sa det på begravningen, när lillen hängde i håret på mig...och en dam som satt vid bordet lystra till och böjde sig fram för att skåda mina strån hahaha... ja hon trodde väl han hade hittat en polare kanske? Tyckte nog att min "peruk" va välgjord...med tanke på äkta hår va *S*...hennes reaktion & det blixtsnabba kasta sig fram & glo....ja det var obetalbart, fick fnissa åt bebisen för att inte gapskratta i tants ansikte!

    Och jodå...vi snörvla vidare i tillvaron, envist snörvlande :S

    0 Comments:

    Post a Comment

    << Home

  • Adriart´s